.

.

New
Адаптер за замена на HQRP AC Адаптер/полнач Компатибилен со JVC AP-V16U AP-V18U AP-V15U LY21103-001 LY21456-001B со адаптер за приклучок за кабел и евра во САД

Адаптер за замена на HQRP AC Адаптер/полнач Компатибилен со JVC AP-V16U AP-V18U AP-V15U LY21103-001 LY21456-001B со адаптер

DEN 1.33

Износот
Залиха

Адаптер за замена на HQRP® AC со кабелот во САД. Оценет излез : 11 V, 1 A. Излез за напојување; Боја : Црна. Оценет влез : 100-240 V, 50/60 Hz. Адаптер за замена на HQRP® AC со кабелот во САД. Оценет излез : 11 V, 1 A. Излез за напојување; Боја : Црна. Оценет влез : 100-240 V, 50/60 Hz. Компатибилен со JVC AP-V16 U AP-V18 U AP-V15 U, LY21103-001, LY21456-001 B.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи