.

.

New
TireChain.com 295/70R17LT, 295/70 17LT Onorm Засилени ланци на гуми со дијаманти

TireChain.com 295/70R17LT, 295/70 17LT Onorm Засилени ланци на гуми со дијаманти

DEN 1518.40

Износот
Залиха

Синџирите за дијамантски гуми се среќаваат со стандард за квалитет на австрискиот квалитет V5117 кој трае до 83% подолго. Дополнителен тешки 4,5мм дијамантски шема на крос -ланец. Onorm е највисок квалитет стандард на ланци на гуми во светот. Ексклузивен затегнувач на Рејче, вклучува кутија за носење. Цинк позлатен, челик 10 B21 (бор) - последен пат до 83% подолго од јаглеродниот челик. Синџирите за дијамантски гуми се среќаваат со стандард за квалитет на австрискиот квалитет V5117 кој трае до 83% подолго. Дополнителен тешки 4,5мм дијамантски шема на крос -ланец. Onorm е највисок квалитет стандард на ланци на гуми во светот. Ексклузивен затегнувач на Рејче, вклучува кутија за носење. Цинк позлатен, челик 10 B21 (бор) - последен пат до 83% подолго од јаглеродниот челик. Најпопуларен избор за ланци на гуми со лесни камиони. Синџирите за гуми со камиони со дијаманти обезбедуваат непречено возење со помалку вибрации и бучава. Максималното влечење осигурува минимално растојание од сопирачката и лизгање. Врски со шема на Д-врска за продолжен живот и влечење. Тешка должност 4,5 мм крос -ланец. Ексклузивен затегнувач на Ratchet за брза инсталација и отстранување. Доаѓа со патент за складирање. Не се препорачува за надвор од патот, кал, орање, дизел или камиони со тешки работи.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи