.

.

New
Езекиел Елиот Охајо, државен колеџ Бакис Име и број Бобблхед НЦАА

Езекиел Елиот Охајо, државен колеџ Бакис Име и број Бобблхед НЦАА

DEN 3.00

Износот
Залиха

Езекиел Елиот. Државен Бакис во Охајо. Ограничено издание. Висок 8 инчи. Сосема ново во оригиналната кутија. Езекиел Елиот. Државен Бакис во Охајо. Ограничено издание. Висок 8 инчи. Сосема ново во оригиналната кутија. Езекиел Елиот Охајо државен колеџ Бакис Име и број Bobblehead NCAA. Сосема нов колекционер во оригинална кутија.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи