.

.

New
ДОИТОЛ Слама Брадавици Пондерирани Сламки 4 парчиња Бебе Прво Слама Чаша Замена Брадавици Истури Доказ Пондерирана - Топката Сламки Брадавици За Расадник Шише Гол?

ДОИТОЛ Слама Брадавици Пондерирани Сламки 4 парчиња Бебе Прво Слама Чаша Замена Брадавици Истури Доказ Пондерирана - Топката

DEN 2.67

Износот
Залиха

Покрај тоа, погодни за новороденчиња, тие се многу здрави и нема да предизвикаат негативни ефекти врз нивното здравје. Дизајнирани за удобност на вашите бебиња, тие нема да ја повредат нежната кожа на бебињата и ќе се погрижат да бидат безбедни за употреба. Тие се практични и преносливи, многу погодни и можат да се користат за смирување на бебето кога плачат.- Овие силиконски сламени брадавици се лесни и отпорни на истурање, полесно за родителите да се сложуваат.- Тие се совршено да се вклопат помеѓу јазикот, а исто така практични за време на развојот на забите. Обликот на сламените брадавици е удобен и издржлив, што ги прави совршени за новороденчиња и нагоре, дури и кога влегуваат бебешки заби.Тие се совршено да се вклопат помеѓу јазикот, а исто така практични за време на развојот на забите.- Силиконските сламени брадавици го земаат внимателен дизајн на класичен брадавица и во удобен дизајн на слама.- Обликот на сламените брадавици е удобен и издржлив, што ги прави совршени за новороденчиња и нагоре, дури и кога влегуваат бебешките заби. Овие силиконски сламени брадавици се лесни и отпорни на истурање, полесно за родителите да ги земат заедно. Опис тие се преносливи брадавици од слама за бебиња. Силиконските сламени брадавици го земаат внимателен дизајн на класичен брадавица и во удобен дизајн на слама.- Дизајнирани за удобност на вашето бебе, тие нема да ја повредат нежната кожа на бебето и ќе се погрижат да бидат безбедни за употреба.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи