.

.

New
2022 Нова шампионска констелација серија базен CUE-5/16 x18,57 , 11,75 или 12,75мм, со 5 инчи, 8 инчи знак за проширување или без никакво продолжение

2022 Нова шампионска констелација серија базен CUE-5/16 x18,57 , 11,75 или 12,75мм, со 5 инчи, 8 инчи знак за проширување или

DEN 1.00

Износот
Залиха

Прилагодлив за тежина : Да, со завртката за тежина на шампионот. CN-1 1230-X моделот е продолжение на зглобот на куршуми. Модел бр : CN-1. Модел бр : CN-2, долга 56 инчи, големина на совет : 11,75 mm, 12,5 mm или 13mm, 5/16 x 18 зглоб со заеднички заштитници. Здружение : 5/16 x 18 зглоб со заеднички заштитници. Големина на совет : 12,75мм или 11,75мм. Шахт : Рок јавор - третирана со Нелсонит и специјална епоксидна завршница. CN-1 1230-XM моделот е Extension Mezz Storth. CN-1 1230-XM моделот е Extension Mezz Storth. CN-1 1230-XM моделот е Extension Mezz Storth. Модел бр : CN-1. Тигар ламинат слоевит кожен знак за знак, избран од кожи со најквалитетни свињи во светот. CN-1 1230-X моделот е продолжение на зглобот на куршуми. Големина на совет : 12,75мм или 11,75мм должина : 57 инчи. CN-1 1230-X моделот е продолжение на зглобот на куршуми. Бренд : Шампионска констелација серија. CN-1 1230-XM моделот е Extension Mezz Storth. Бренд : Шампионска констелација серија. Модел бр : CN-3, долга 60 инчи, големина на совет : 11,75 mm, 12,5 mm или 13mm, 5/16 x 18 зглоб со заеднички заштитници. CN-1 1230-XM моделот е Extension Mezz Storth.Модел бр : CN-1, само еден знак. CN-1 1230-X моделот е продолжение на зглобот на куршуми. Модел бр : ЦН-1, долг 57 инчи, Големина на совет : 11,75мм или 12,75мм, 5/16 x 18 зглоб со заеднички заштитници. CN-1 1230-X моделот е продолжение на зглобот на куршуми.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи