.

.

New
WERNER TW373-30 Тешка работа за работа со скалила, 300 фунти, 3 во, 3 во, 3 стапки

WERNER TW373-30 Тешка работа за работа со скалила, 300 фунти, 3 во, 3 во, 3 стапки

DEN 3184.00

Износот
Залиха

Должината на пакетот на производот е 31,0 инчи. Должината на пакетот на производот е 31,0 инчи. Надворешни распрскувачи на доказ за лесно отворање и затворање.2 (2007), CSA овластен, ОСХА одобрен, 11 во максимална висина на стоење. Дополнително широко за разноврсна употреба како работен штанд, фаза или материјална поддршка. Заградување со двојно агол на сите чекори. Чекори на влечење отпорни на влечење на предниот и задниот дел. Тешки челични шарки. Опис на производот Вернер Работен чекор скалила, тешка должност, серија : TW370, 7 стапки до достигнување на висина, капацитет на оптоварување од 300 lb. Ширината на пакетот на производот е 9,0 инчи., 12 во, 3 ungвони, 3 во Rung, 3 во железница, 22 во, 34-3/4 во база ширина , 29 во длабочина на основата, должност од типот IA, 36 во целокупна висина, алуминиум, сребро, ANSI A14. Висината на пакетот на производот е 37,5 инчи. Кога се користи како двојно Stepladder, максималното оптоварување по страна, вклучително и лице и материјали, нема да го надмине рејтингот на должноста на скалата. Овој близнак и преносен работен штанд е дизајниран за една или две лица работни места.Тежината на пакетот на производот е 18,5 фунти. Ширината на пакетот на производот е 9,0 инчи. Висината на пакетот на производот е 37,5 инчи. Стапала отпорни на марки за отпорност на лизгање на бетонски, дрво и винилни подови. Тежината на пакетот на производот е 18,5 фунти. Лесен и преносен. Двојните врвни чекори обезбедуваат широка платформа. Од производителот на тешката должност на Вернер, дополнително широко, алуминиум, близнак и преносен работен штанд има должност оценка од 300 Фунти (тип IA).

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи