.

.

New
Cummins-149-2341-01 149234101 Филтер за гориво Онан

Cummins-149-2341-01 149234101 Филтер за гориво Онан

DEN 1.67

Износот
Залиха

Микролитер/РВ QG. Marquis platinum/rv qg efi. Димензии на пакетот : 3,302 L x 9.144 H x6.096 W сантиметри. Земја на потекло : Кина. Микролитер/РВ QG. Marquis platinum/rv qg efi. Димензии на пакетот : 3,302 L x 9.144 H x6.096 W сантиметри. Земја на потекло : Кина. Филтер за гориво - FITS - Marquis Gold/RV QG. Marquis platinum/rv qg efi. Микролит/РВ QG.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи