.

.

New
Ф. Е. А. Р. 3-Плејстејшн 3

Ф. Е. А. Р. 3-Плејстејшн 3

DEN 983.84

Износот
Залиха

Третиот натпревар Во Серијата Ф. Преостанатиот Тим На Ф. Игра Како и со претходните две изданија во Франшизата На Ф. Поради ова, слоевите ќе се соочат со избори што ќе ја спротивстават должноста против семејната лојалност. Френетична Борба : покритие од 360 степени, еволутивни режими на бавно движење, фазни портални системи и најдобри во класна машинска борба. Преостанатиот Тим На Ф. Играчите ја преземаат контролата и на "Поинт Мен" И На Пакстон Фетел во различни периоди од играта, користејќи ги уникатните способности и моќи на секој во темна авантура што ќе ги тестира лојалноста на играчот, борбените вештини и чувството за должност. Бидејќи фетел навистина бил убиен во претходната средба, неговото присуство во играта е речиси слично на духови, при што тој се потпира на разурнувачки опсег на телекинетички сили, вклучувајќи ја и способноста да ги поседува телата на живите со цел да изврши одредени физички задачи. И покрај ова откритие, Поинт Ман следеше наредби да ги уништи и последователно го опустоши околниот град И поголемиот Дел Од Неговиот Тим На Ф. 3 ја продолжува сложената приказна поврзувајќи ја психички опасната мајка Алма вејд со нејзините два сина "Поинт Ман" и Пакстон Фетел, како и оперативниот тим На Ф. Достапен е дополнителен режим на мултиплеер кој ја тестира вашата способност да работите заедно под стрес и постојан оган за да го добиете вашиот тим од Точката А до Точката Б како единица. кои ја населуваат играта. се уште се обидува да ја заврши својата мисија.Дивергентна Соработка : Длабока, социјална игра која им дава на играчите јасно различни способности. Дополнителни функции вклучуваат : режими на соработка и мултиплеер, кинематика и влез на приказна од Џон Карпентер и Стив Нилс и дополнителна содржина за преземање (DLC) достапна на интернет. Проблемот со ова е што целта на оперативецот е да ја елиминира растечката моќ На Алма, мајката И На Поинт Ман и На Пакстон фетел.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи