.

.

New
ЛИНКИО Компатибилен Тонер Кертриџ Замена За Брат ТН650 ТН-650 ТН620

ЛИНКИО Компатибилен Тонер Кертриџ Замена За Брат ТН650 ТН-650 ТН620

DEN 531.20

Износот
Залиха

Брат ХЛ-5340Д. Брат ХЛ-5350ДН. Брат ХЛ-5350ДНЛТ. Брат ХЛ-5370ДВ. Брат ХЛ-5370ДВТ. БРАТ ДКП-8050ДН. БРАТ ДКП-8080ДН. БРАТ ДКП-8085ДН. БРАТ МФЦ-8480ДН. БРАТ МФЦ-8680ДН. БРАТ МФЦ-8690ДВ. БРАТ МФЦ-8890ДВ. Ова Е Алтернативна Замена ЗА КЕРТРИЏОТ ОЕМ тонер. Вклучува 1x Висок Принос Црн Тонер Кертриџ. Проценет принос на печатење од 8.000 страници по кертриџ, Врз ОСНОВА НА ИСО 19752 година. Погоден за употреба Во Брат HL-5340 D, HL-5350 DN, HL-5370 DW, HL-5370 DWT; DCP-8050 DN, DCP-8080 DN, DCP-8085 DN; MFC-8370, MFC-8480 DN, MFC-8680 DN, MFC-8690 DW, MFC-8890дв. Перформанси на кои може да се потпрете. ЛИНКИО произлезе од скромни почетоци до водечкиот бренд за касети со тонер, касети со мастило и многу повеќе. Нашите касети за тонер се вашите идеални решенија за печатење со исклучителен квалитет.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи