.

.

New
Изворите на компресија се погодни за повеќето дијаметар на жицата I жица 1мм компресија од не'рѓосувачки челик Пролет Надворешен дијаметар од 10мм Пролетната должин

Изворите на компресија се погодни за повеќето дијаметар на жицата I жица 1мм компресија од не'рѓосувачки челик Пролет Надворешен

DEN 357.92

Износот
Залиха

Дијаметар на жица : 1мм. Големина : Дијаметар на жица × Надворешен дијаметар × Должина. Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. Дијаметар на жица : 1мм. Покрај тоа, постојат извори на конусна компресија или комбинација на конусни и директно извори. Надворешен дијаметар : 10мм.Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. Пролетта на компресија е обично калем жица, како што е жица и има фиксен дијаметар на жица. Големина : Дијаметар на жица × Надворешен дијаметар × Должина. Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најотпорни извори.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи