.

.

New
Boxwave Car Mount for Asus Rog Phone 5s Pro - Minimus Magnetomount, магнетски монтажа на автомобили, држач за магнетски автомобили за Asus Rog Thepe 5s Pro

Boxwave Car Mount for Asus Rog Phone 5s Pro - Minimus Magnetomount, магнетски монтажа на автомобили, држач за магнетски автомобили

DEN 1.67

Износот
Залиха

Едноставно работење со една рака. Користете ги сите функции на вашиот ROG Phone 5 S Pro во автомобилот без проблеми. Прицврстувачот се прикачува на лесно достапните отвори за воздух во вашиот автомобил. Никогаш не грижете се за вашиот Rog Phone 5 S Pro што се лизга од својата монтажа!. ? [Лесна инсталација] Гумени подлози се вклопуваат околу перките на вентилаторот за воздух. Никогаш не грижете се за вашиот Rog Phone 5 S Pro што се лизга од својата монтажа!. Minimus Magnetomount нема една, туку две лепила метални плочи за посилна магнетна држава. ? [Компактен] Миникусот е токму тоа-мини! Овој лесен и дискретен дизајн спакува удар! Доволно силен за да го задржите вашиот ROG Phone 5 S Pro, но сепак доволно мал за да се вклопи во вашиот џеб!. Прицврстувачот се прикачува на лесно достапните отвори за воздух во вашиот автомобил. Можете да ги чувате двете раце каде што припаѓаат - на тркалото - додека користите GPS (или која било друга апликација на вашиот ROG Phone 5 S Pro) наместо да ризикувате несреќа додека гледате надолу во вашиот телефон во раката! Гуманите измет се вклопуваат наоколу Вентилаци на воздухот на автомобилот. Можете да ги чувате двете раце на тркалото додека користите GPS (или која било друга апликација на вашиот ROG Thone 5 S Pro) наместо да ризикувате несреќа додека гледате надолу во вашиот телефон во рака!. ? [Лесна инсталација] Гумени подлози се вклопуваат околу перките на вентилаторот за воздух. Зарем не би било уредно ако имало телефонска монтажа што работела со вашиот Rog Thone 5 S Pro во кој било автомобил? Minimus Magnetomount го прави токму тоа! Minimus Magnetomount го олеснува одговорот на повиците, користете ги вашите GPS или да свирите музика без да ги извадите очите од патот! Минимумот е само тоа-мини! Овој лесен и дискретен дизајн спакува удар! Доволно силен за да го задржите вашиот ROG Phone 5 S Pro, но сепак доволно мал за да се вклопи во вашиот џеб! Minimus Magnetomount не се потпира на гломазна лулка за поддршка на вашиот ROG Phone 5 S Pro, целосна ротација на 360 степени е ветре, што значи дека можете да го видите вашиот екран во режим на портрет или пејзаж со леснотија.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи