.

.

New
Холивудски оревчери Холивуд Белиот и Златен крал Оревокршач, 19-инчен

Холивудски оревчери Холивуд Белиот и Златен крал Оревокршач, 19-инчен

DEN 1104.00

Износот
Залиха

Направено од дрво цврсто, сложено дрво, смола и боја/мика. Мерки 19-инчи. Дел од колекцијата на холивудски оревокркер на Курт Адлер. Дизајнирано од Холи Адлер исклучиво за Курт С. Адлер, Inc. Направено од дрво цврсто, дрво композит, смола и боја/глувци. Мерки 19 инчи. Дел од колекцијата на холивудски оревокркер на Курт Адлер. Дизајнирано од Холи Адлер исклучиво за Курт С. Адлер, Inc. Направено од дрво цврсто, дрво композит, смола и боја/глувци. Мерки 19 инчи. Дел од колекцијата на холивудски оревокркер на Курт Адлер. Дизајнирано од Холи Адлер исклучиво за Курт С. Адлер, Inc.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи