.

.

New
Vxb бренд Јапонија MJB-95-gl 40mm до 42 mm Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилицата ДОГОВОР 2 Дијаметар: 42мм Должина на спојување: 126 спојување Надворешен дијаме

Vxb бренд Јапонија MJB-95-gl 40mm до 42 mm Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилицата ДОГОВОР 2 Дијаметар: 42мм

DEN 0.33

Износот
Залиха

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 40мм. Спојување со 2 дијаметар : 42мм. Должина на спојување : 126. Спојување на надворешниот дијаметар : 95. 7-15 дена испорака. Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 40мм. Спојување со 2 дијаметар : 42мм. Должина на спојување : 126. Спојување на надворешниот дијаметар : 95. 7-15 дена испорака. VXB бренд, NBK Јапонија MJB-95-EBL 40mm до 42mmjaw-тип Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJB-95-gl 40mm до 42мм Флексибилна спојка од типот на вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВА 1 ДИАМЕТЕР : 40mm Coulling Bore 2 Дијаметар : 42mmcoupling Должина : 126 Coupling Надворешен дијаметар : 95material : Не'рѓосувачкиот е флексен спојка од типот на вилица. непречено.екселентна флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на греењето и вибрациите на извртувањето. Ing MJB-95-ebl -40мм-42мм.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи