.

.

New
Ана - 27 x41 Оригинален филмски постер Еден лист Сали Киркленд 1987 се тркала

Ана - 27 x41 Оригинален филмски постер Еден лист Сали Киркленд 1987 се тркала

DEN 640.00

Износот
Залиха

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Постерите се од филмски студија и големини се приближни. Постерот е во состојба на нане. Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Постерите се од филмски студија и големини се приближни. Постерот е во состојба на нане. Оригинален постер за филм еден лист Т - валани - во близина на состојба на нане.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи