.

.

New
Чикаго, разгледница на Илиноис

Чикаго, разгледница на Илиноис

DEN 127.84

Износот
Залиха

Поштенска користена година : Поштенски се користи непознат. Во оваа оценка нема набори во картичката. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Овие картички исто така може да имаат многу пожолтување од возраста или да бидат во албум. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 5 - Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или тешки абење или солза. Може да има многу набори во картички. Одделение : 1. Можеби имаат пишување од пред и/или назад. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Овие разгледници сè уште се во убава состојба.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи