.

.

New
Пчела хартија 9 х 12 Ко-Мо Тешка Категорија Скица Хартија Рампа, 30 Листови

Пчела хартија 9 х 12 Ко-Мо Тешка Категорија Скица Хартија Рампа, 30 Листови

DEN 136.64

Износот
Залиха

Ко-Мо Тешка Категорија Скица Хартија Рампа. Киселина слободен. 86 фунти. Двојна големина текстура површина. За употреба со молив, пенкало и мастило, боички, креда, јаглен и лесни миења. Ко-Мо Тешка Категорија Скица Хартија Рампа. Киселина слободен. 86 фунти. Двојна големина текстура површина. За употреба со молив, пенкало и мастило, боички, креда, јаглен и лесни миења. Рециклираната КО-МО скица во тешка категорија е тврд, чист, природен бел лист Од 80 Фунти (130 грама на метар квадратен) со одлични квалитети за бришење. Текстурираната површина има одличен заб. Двојна големина за прифаќање на лесна употреба на влажни медиуми. За употреба со молив, пенкало и мастило, лесно перење. 30 листови на спирала врзани рампа.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи