.

.

New
M22 x 1,5 mm метричка метрика на десната рака умира игумен

M22 x 1,5 mm метричка метрика на десната рака умира игумен

DEN 380.80

Износот
Залиха

Сосема нова метричка нишка од десната рака умира. Ако има нешто што треба или умира што ви требаат, не двоумете се да не контактирате. Постојат различни големини на располагање, но сите не се наведени. Сосема нова метричка нишка од десната рака умира. Ако има нешто што треба или умира што ви требаат, не двоумете се да не контактирате. Постојат различни големини на располагање, но сите не се наведени. Сосема нова метричка нишка за десната рака умираат. Ако има нешто што треба или умира што ви требаат, не двоумете се да не контактирате. Постојат различни големини на располагање, но сите не се наведени.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи