.

.

New
Hy-Ko Prod Brail Men Rest Sign, 6 x 9

Hy-Ko Prod Brail Men Rest Sign, 6 x 9

DEN 120.80

Износот
Залиха

АДА во согласност. Одделение 2 Брајово кренато и графикони. Тешка пластика. Вклучува лепливи ленти за монтирање. НАПРАВЕНО ВО САД. АДА во согласност. Одделение 2 Брајово кренато и графикони. Тешка пластика. Вклучува лепливи ленти за монтирање. НАПРАВЕНО ВО САД. Опис на производот Брајово 2 Подигнати букви и графики ги исполнуваат барањата на АДА. Направено од тешка пластика со контрастна завршница на јајца и самолепливи јазичиња. Спакуван за клиентот да ја почувствува контурата на знакот. Знакот покажува симбол на хендикеп и наведува „мажи“. Од производителот 6 "x 9", бразил мажи/знак за тоалети за тоалети, Брајово рација во букви и графики, самостојни ленти за лесно монтирање. Овој производ додава голема вредност. Производот е многу издржлив и многу лесен за употреба. Овој производ е произведен во Кина.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи