.

.

New
Evertechpro 241798224 Icemaker w/Cover замена за Frigidaire Appliance 241798201 241642501 53044445222 5304456669

Evertechpro 241798224 Icemaker w/Cover замена за Frigidaire Appliance 241798201 241642501 53044445222 5304456669

DEN 799.84

Износот
Залиха

Употребата на нив не е поврзана со, подразбира никаква припадност или одобрување од кој било производител. Компатибилен со 95-1990-00-00 95-1990-23-00 95-1990-45-00 95-1990-57-00 95-1990-66-00 95-1997-00-04 95-1997-23- 04 95-1997-66-04 95-1999-00-02 95-1999-23-02 95-1999-45-02 95-1999-57-02 95-1999-66-02 AFFU2068 DW0 AFFU2068 DW1 ATG175 NCD0 ATG175 NCD175. ❖ Број на дел за замена : 241798224 се вклопува за повеќето врвни уреди за брендови.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи