.

.

New
Компјутерска технологија за покривање на прашината Компатибилна со Canon Pixma TS6020 безжичен печатач, димензии на анти-статичко покритие на црниот најлон 14.8''W x 12.8'''d x 5.5''

Компјутерска технологија за покривање на прашината Компатибилна со Canon Pixma TS6020 безжичен печатач, димензии на анти-статичко

DEN 271.84

Износот
Залиха

Силни и материјали што се перат. Двоен зашиен. ВИСОК КВАЛИТЕТ. Силни и материјали што се перат. Двоен зашиен. ВИСОК КВАЛИТЕТ. Компјутерски обврзувачки технологија на прашина Компатибилна со Canon Pixma TS6020 безжичен печатач, димензии на анти-статичко покритие на црниот најлон 14.8''W x 12.8'''d x 5.5''H со технологија за врзување.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи