.

.

New
MyCZLQL 1PCS Не'рѓосувачки челик S304 Тенка плоча Фолија 0,05мм - 0,25мм × 100мм × 1000мм, за производство на калап за електронска опрема

MyCZLQL 1PCS Не'рѓосувачки челик S304 Тенка плоча Фолија 0,05мм - 0,25мм × 100мм × 1000мм, за производство на калап за електронска

DEN 2.67

Износот
Залиха

Карактеристики на плочи на метални листови : Имајте добра топлинска спроводливост, електрична спроводливост, корозија. Вклучен пакет на плоча со метални листови : 1 парчиња × не'рѓосувачки челик фино плоча Фолија.07x100x1000mm, 0,1x100x1000mm, 0,09x100x1000mm, 0,06x100x1000mm, 0,05x100x1000mm, 0.Материјал за фолија на листови : Направен од материјал од не'рѓосувачки челик со добра спроводливост и топлинска спроводливост. Одржување на мувла, дозвола за мерење на мувла и механичко стареење, замав и нестабилност, можат да го користат овој производ за да го решат проблемот со одржувањето на машината. Одржување на мувла, дозвола за мерење на мувла и механичко стареење, замав и нестабилност, може да го користи овој производ за да го реши проблемот со одржувањето на машината. Употреба на лим од не'рѓосувачки челик за : Се користи во електронска опрема, производство на мувла, прецизни машини, хардверски делови, механички делови, делови за печат, производство на хардвер. Тешка, силна, висока чистота. Карактеристики на плочи на метални листови : Имајте добра топлинска спроводливост, електрична спроводливост, корозија.Сипибилен за заварување и ладење. Материјал за фолија на листови : Направен од материјал од не'рѓосувачки челик со добра спроводливост и топлинска спроводливост. Мазна површина, ниска содржина на кислород.Сипибилен за заварување и лапирање. Вклучен пакет на плоча со метални листови : 1 парчиња × не'рѓосувачки челик фино плоча Фолија. Материјал за фолија на листови : Направен од материјал од не'рѓосувачки челик со добра спроводливост и топлинска спроводливост.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи