.

.

New
GE WR17X11429 Собрание на корпи и аугер за фрижидер

GE WR17X11429 Собрание на корпи и аугер за фрижидер

DEN 2073.44

Износот
Залиха

Собрание на корпа и аугер. WR17 X11429. 1 година гаранција на производителот. Оригинален дел од фабриката ГЕ. Собрание на корпа и аугер. WR17 X11429. 1 година гаранција на производителот. Оригинален дел од фабриката ГЕ. Од кофата на производителот и склопот на аугер. Овој дел работи со следниве модели : General Electric ESH22 XGPABB, General Electric ESH22 XGPACC, General Electric ESH22 XGPAWW, General Electric GSH22 JFPACC, General Electric GSH22 JFPAWW.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи