.

.

New
Монтирање на камерата на хобизон: Stratocam

Монтирање на камерата на хобизон: Stratocam

DEN 0.67

Износот
Залиха

Монтажа на камера : Стратокам. Број на дел : HBZ8513. Бренд : Хобизон. Хоби-РЦ-возила-парчиња. Монтажа на камера : Стратокам. Број на дел : HBZ8513. Бренд : Хобизон. Хоби-РЦ-возила-парчиња. Монтажа на камера : Стратокам.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи