.

.

New
лаборче 1155l54 Шише, Широка Уста Со Рачка, Тркалезна, HDPE Со Пп Затворање, 4L, 1/Пакет, 6/Случај

лаборче 1155l54 Шише, Широка Уста Со Рачка, Тркалезна, HDPE Со Пп Затворање, 4L, 1/Пакет, 6/Случај

DEN 3.00

Износот
Залиха

Без тешки метали и рохс во согласност. Прецизно обликувано за конзистентна дебелина на ѕидот и мазни внатрешни и надворешни површини.Произведено ОД USP КЛАСА VI смола која Е во согласност СО fda-21 CFR за контакт со храна. Мала или голема, широка уста или тесна, природна или килибарна, па дури и голем формат со рачки, линијата на лабораториска Сила ги вклучува најчесто користените и поретки шишиња. Капачињата Без Полипропилен (ПП) обезбедуваат затворање отпорно на истекување за безбедно складирање и транспорт на содржината, истовремено намалувајќи го ризикот од контаминација поврзан со облогите на капачето. Бпа и фталат слободен. Цврсти и издржливи, шишињата се безбедни, отпорни на кршење алтернативи на стаклени шишиња за собирање, складирање или испорака на примероци, медиуми и реагенси. Прецизно обликувано за конзистентна дебелина на ѕидот и мазни внатрешни и надворешни површини. Автоклав и одобрен за употреба од -40 до 121°C.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи