.

.

New
AIVWUMOT 2PCS 2.44 Приколка Оска Прашина Капа Чаша Маст Капак Центар Со Дополнителни 2 Гумени Приклучоци Приколка Оска Тркало Центар И Лого Прашина Капа за 5200 до 6000 Фунти Ос

AIVWUMOT 2PCS 2.44 Приколка Оска Прашина Капа Чаша Маст Капак Центар Со Дополнителни 2 Гумени Приклучоци Приколка Оска Тркало

DEN 0.33

Износот
Залиха

За Одговара на повеќето стандардни 5200 -6000 фунти центар приколка тркала за двата типа на оски ЕЗ Лубе и стандард. Гаранција : 1 Година. За Одговара на повеќето стандардни 5200 -6000 фунти центар приколка тркала за двата типа на оски ЕЗ Лубе и стандард. Гаранција : 1 Година. AIVWUMOT 2 PCS 2.44" Приколка Оска Прашина Капа Чаша Маст Капак Центар Со Дополнителни 2 Гумени Приклучоци Приколка Оска Тркало Центар и Лого Прашина Капа за 5200 до 6000 Фунти Оски Декстер.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи