.

.

New
Оригинален OEM DMD DLP чип за NEC V300X 60 дена гаранција

Оригинален OEM DMD DLP чип за NEC V300X 60 дена гаранција

DEN 3.33

Износот
Залиха

Брза и бесплатна испорака од магацинот Волтареа Мајами. Високо квалитетен DLP чип за NEC V300 X проектор. Доаѓа со топлинска паста со високи перформанси. Волтареа обезбедуваат 90 дена гаранција, 30 дена за поврат. DMD чипот се повлекува од сосема нови никогаш не користени проектори на DLP. Брза и бесплатна испорака од магацинот Волтареа Мајами. Високо квалитетен DLP чип за NEC V300 X проектор. Доаѓа со топлинска паста со високи перформанси. Волтареа обезбедуваат 90 дена гаранција, 30 дена за поврат. DMD чипот се повлекува од сосема нови никогаш не користени проектори на DLP. DMD -чип DMD за замена на Voltarea за NEC V300 X Projectorthelese се нула час, DMD чипови се повлекува од сосема нови проектори што никогаш не се користени DLP.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи