.

.

New
Добавувачи на шумарство тангента мерач на висина

Добавувачи на шумарство тангента мерач на висина

DEN 607.20

Износот
Залиха

Инструкциите врежани на нејзината пластична обвивка. Мерење на четири чекори. Инструкциите врежани на нејзината пластична обвивка. Мерење на четири чекори. Овој мерач на висина на висина на огледало е одличен за учење на учениците како брзо да се утврдат височините на дрвјата! Лесно за следење на упатствата се врежани на нејзината солидна пластична обвивка, во детали за методот на мерење на краткиот четири чекори на мерачот и формулите за утврдување на висината.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи