.

.

New
3000W 0-12v 15v 24v 48v 72v 110v Прилагодливо Прекинувачко Напојување AC НА DC За Led Светло, Лабораториско Напојување За Тестирање

3000W 0-12v 15v 24v 48v 72v 110v Прилагодливо Прекинувачко Напојување AC НА DC За Led Светло, Лабораториско Напојување За Тестирање

DEN 2.00

Износот
Залиха

3000 W 0-12v 15v 24v 48v 72v 110v Прилагодливо ПРЕКИНУВАЧКО Напојување AC на DC За Led Светло, Лабораториско Напојување за Тестирање. Голем волт 3000w 0-12v 15v 24v 48v 72v 110v прилагодливо ПРЕКИНУВАЧКО напојување AC на DC за led светло, Лабораториски тест напојување Спецификација : Моќност : 3000wvoltage прилагодлив : 0-12v. 0-15v. 0-24v .0-30в .0-36в. 0-48в. 0-50в. 0-72в . 0-110в. 0-220в ... до 0-1000вкурентно исто така прилагодливо : 0-250А ,0-200А, 0-100А , 0-83А, 0-62, 5 А, 0-60А ,0-41А, 0-27А ,0-13, 6 А.. до 0-3путен напон : 110в, 220в, исто така, можеме да произведеме 380v, ако побарате 380v. ве молиме да не известите како порака. фреквенција на благодарност : 47-63 Hz Protection : заштита од ограничување На Струјата, одложување на исклучување на o/p заштита на напонот - вклучете за да ја вратите заштитата на излезниот волт заштита на краток спој премногу топла заштита топло користејќи забелешка : 1. кога ќе ги отворите единиците, ве молиме проверете јасно за компонентите на прилогот2 : пред да се вклучи, ве молиме проверете јасно дали има оштетување предизвикано од пратката за обединетите 3 : пред конекторот, проверете дали жичаниот конектор е точен.4 : вентилаторите се тип на контрола на температурата. ве молиме не ги покривајте навивачите.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи