.

.

New
PS3 Call of Duty: Modern Warfare 2 борбен контролер

PS3 Call of Duty: Modern Warfare 2 борбен контролер

DEN 2.33

Износот
Залиха

Официјално лиценцирано уметничко дело за повик на должност : Модерно војување 2. Куќиште обложено со гума. Аналогни модули со позадинско осветлување. Способности за пренасочување на копчето. Прилагодување на чувствителност на аналогни стапчиња. Play Station 3 Call of Duty : Modern Warfare 2 Combat Controller.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи