.

.

New
Производителот на мраз за фрижидер Климак се вклопува во Maytag W10469286

Производителот на мраз за фрижидер Климак се вклопува во Maytag W10469286

DEN 2.33

Износот
Залиха

▶ Ова е сосема нов производител на мраз за фрижидер Климак. ▶ Овој дел од климата директно го заменува Дел # W10469286. ▶ Дел за замена на највисокиот квалитет на климата, изграден да трае!. ▶ Не се потребни електрични модификации или адаптери. ▶ Работи со Кенмор, Серс, Вител и повеќе!. ▶ Ова е сосема нов производител на мраз за фрижидер Климак. ▶ Овој дел од климата директно го заменува Дел # W10469286. ▶ Дел за замена на највисокиот квалитет на климата, изграден да трае!. ▶ Не се потребни електрични модификации или адаптери. ▶ Работи со Кенмор, Серс, Вител и повеќе!. Ова е сосема нов производител на мраз за фрижидер Климак.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи