.

.

New
6 Монети Од Обединетото Кралство | Британска Колекција На Монети 1/2 1 2 5 10 50 Ново Пени | Циркулирано 1968-1981 | Елизабета ВТОРА | Лав | Порткулис | Британија

6 Монети Од Обединетото Кралство | Британска Колекција На Монети 1/2 1 2 5 10 50 Ново Пени | Циркулирано 1968-1981 | Елизабета

DEN 0.33

Износот
Залиха

Ве молиме имајте предвид дека најстарите монети може да покажат повеќе гребнатини и оксидација. Без екстремно истрошени парчиња-Нашите стари монети за колекционери вклучуваат циркулирани парчиња со најмал знак на абење. Скапоцени предмети за подароци - оваа колекција на монети е спакувана во специјално означени кеси со национални атрибути и украси.6 Монета Поставена Од Обединетото Кралство, исто така познат како (Обединетото Кралство На Велика британија и Северна Ирска, Велика британија). Оваа колекција на монети вклучува вистински парчиња и има познати симболи, портрети, згради или животни : Елизабета ВТОРА, Лав, Порткулис, Британија. Бројот на монети од целиот свет се намалува и вредноста на монетите се зголемува секоја година. Запечатениот пакет го прави атрактивен роденденски или свадбен подарок. Ве молиме имајте предвид дека најстарите монети може да покажат повеќе гребнатини и оксидација. Вредни монети На Обединетото Кралство. 6 Монета Поставена Од Обединетото Кралство, исто така познат како (Обединетото Кралство На Велика британија и Северна Ирска, Велика британија). Оваа колекција на монети вклучува вистински парчиња и има познати симболи, портрети, згради или животни : Елизабета ВТОРА, Лав, Порткулис, Британија. Вредни монети На Обединетото Кралство. Скапоцени предмети за подароци - оваа колекција на монети е спакувана во специјално означени кеси со национални атрибути и украси. Бројот на монети од целиот свет се намалува и вредноста на монетите се зголемува секоја година.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи