.

.

New
Водоотпорна товачка торба на покривот на автомобили - Зенто се занимава со 15 кубни метри, големо складирање, носач со ленти со тешки пречки, одговара на сите лавици,

Водоотпорна товачка торба на покривот на автомобили - Зенто се занимава со 15 кубни метри, големо складирање, носач со ленти

DEN 1.00

Износот
Залиха

Тој е водоотпорен и отпорен на згаснат. Тој е водоотпорен и отпорен на згаснат.✺ Дарежлив капацитет на оптоварување-Без оглед на скалата на вашата авантура, Zento се занимава со торбата за складирање на покривот е совршена за вас со своето складирање од 15 кубни метри. Осум инчни ленти со токи може да се прилагодат за безбедно да го вклопат вашиот товар . Вчитајте го нагоре за да го имате тој дополнителен простор што ви требаше . ✺ Отпорен на временски услови - Зенто се занимава со торбата за складирање на покривот е дизајнирана да издржи светло изложеност на елементите како што се сонцето, дождот, ветерот или снегот. ✺ Дарежлив капацитет на оптоварување-Без оглед на скалата на вашата авантура, Zento се занимава со торбата за складирање на покривот е совршена за вас со своето складирање од 15 кубни метри. Вчитајте го нагоре за да го имате тој дополнителен простор што ви требаше . ✺ Наменет за патување - Zento се занимава со торбата за складирање на покривот е специјално дизајнирана за лесна употреба и ефикасност. ✺ Наменет за патување - Zento се занимава со торбата за складирање на покривот е специјално дизајнирана за лесна употреба и ефикасност.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи