.

.

New
041971 - 250мг-Големина: 250 мг-Фмок-4-[2 - етокси] - Л-фенилаланин-Секој

041971 - 250мг-Големина: 250 мг-Фмок-4-[2 - етокси] - Л-фенилаланин-Секој

DEN 4652.16

Износот
Залиха

Големина : 250 мг. Снабдувач Бр. : 041971-250МГ. ВВР Каталог Број : 101853-930. Единица : Секој (250мг). : . 041971-250МГ 041971-1Г ЦАС : 1013883-02-7 Мдл Број : Мфцд07781260 Молекуларна Формула : Ц31Х34Н2О7 Молекуларна Тежина : 546,63 Опасност : Иритант.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи