.

.

New
McPosters - Сјајно посјајно постер за финиш на филмот - MCP819)

McPosters - Сјајно посјајно постер за финиш на филмот - MCP819)

DEN 1049.60

Износот
Залиха

Бидете свесни за фалсификувани продавачи од Кина. Ве молиме, проверете ги повратните информации од продавачот, датум на исполнување на земјата на потекло и испорака пред нарачката!. Понудени исклучиво од американскиот продавач Премиум отпечатоци. Сите наши постери се отпечатени на густа сјајна фото -хартија (слика со повисок квалитет од крпа) со квалитетно мастило за највисок квалитет на слика. Воден жиг нема да биде на вистински печатење. Направено во САД. Испратен од Тексас САД. Бидете свесни за фалсификувани продавачи од Кина. Ве молиме, проверете ги повратните информации од продавачот, датум на исполнување на земјата на потекло и испорака пред нарачката!. Понудени исклучиво од американскиот продавач Премиум отпечатоци. Сите наши постери се отпечатени на густа сјајна фото -хартија (слика со повисок квалитет од крпа) со квалитетно мастило за највисок квалитет на слика. Воден жиг нема да биде на вистински печатење. Направено во САД. Испратен од Тексас САД. Направено во САД. Испратен од САД. Изгледа одлично со или без рамка.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи