.

.

New
Анимирани мечеви од срцеви стакло, холографски валентин кабохон пар за уметнички кукли, скулптури, реквизити, маски, правење накит, таксидермија и друго

Анимирани мечеви од срцеви стакло, холографски валентин кабохон пар за уметнички кукли, скулптури, реквизити, маски, правење

DEN 2.67

Износот
Залиха

Направено во САД : првично дизајниран и рачно изработен во Спекане, Вашингтон, САД. Направено во САД : првично дизајниран и рачно изработен во Спекане, Вашингтон, САД. Овие кабони со рамен грб се направени со стаклена купола од кабохон, смола од дијамантска глазура и холографски мулти-фацетен дизајн на очите.Анимирани стаклени очи : Промена на холографски стакло кабохони за правење накит, скулптури со кукли, таксидермија и други проекти за занаетчиство. Оригинален дизајн : Рефлексиите прикажани на сликите се од осветлувањето што се одразува на стаклените површини, нема рефлексии во самите очи. Разновидни : Користете ги овие срцеви пумпни мечки стакло кабохони за очи во правење кукли, дизајн на накит, хартија од хартија, косплеј и многу повеќе!. Овие очи првично се дизајнирани и рачно изработени во државата Вашингтон, САД. Разновидни : Користете ги овие срцеви пумпни мечки стакло кабохони за очи во правење кукли, дизајн на накит, хартија од хартија, косплеј и многу повеќе!. Flatback Cabochons : Малку куполи на површината на окото и рамен на грб. Дизајнирано и создадено од Меган Петерсен. Анимирани стаклени очи : Промена на холографски стакло кабохони за правење накит, скулптури со кукли, таксидермија и други проекти за занаетчиство. Оригинален дизајн : Рефлексиите прикажани на сликите се од осветлувањето што се одразува на стаклените површини, нема рефлексии во самите очи. Flatback Cabochons : Малку куполи на површината на окото и рамен на грб.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи