.

.

New
781724-Опис: 96-Добро Стандардни Микроплати-Бренд Брендплати Имуноградни Имуноанализа Микроплати, Нестерилни, Брандтех-Пакет од 100

781724-Опис: 96-Добро Стандардни Микроплати-Бренд Брендплати Имуноградни Имуноанализа Микроплати, Нестерилни, Брандтех-Пакет

DEN 0.67

Износот
Залиха

96-Добро Стандардни Микроплати. 330 микролитри. У-Дното. Бело. 20 Купишта од 5 Плочи, 1 Капак/Магацинот. Брендплати Брендплати пуреграде "брендплати имунограде"" 1 41 4 1 4 9 6 4 6 "плочите се нестерилни плочи третирани за да обезбедат хидрофилни и хидрофобни региони за" висока врзувачка " имобилизација На протеините Сите Брендови се произведени според стандардите АНСИ/ССУ 1 до 4-4 за да се обезбеди компатибилност за сите процеси, особено кога е вклучена автоматизацијата. Плочите од 96 Бунари имаат син врежан алфанумерички код за брза и лесна идентификација на бунарот. Изработени од девствен полистирен, овие плочи се погодни за имуноанализи во цврста фаза, вклучувајќи го и поголемиот дел од стандардните Елисаси. Нарачување информации : 96-Добро плочи се испорачуваат во пакувања на . Плочите со 4 Бунари се испорачуваат во пакувања . Лента плочи се испорачуваат во пакувања на.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи