.

.

New
Играјте [Jingle Bells] Чиста акрилна ветер музичка кутија со музичко движење Санкио

Играјте [Jingle Bells] Чиста акрилна ветер музичка кутија со музичко движење Санкио

DEN 2.67

Износот
Залиха

Акрилична чиста музичка кутија со музичко движење „Санкио“. Бренд Санкио Голден 18 белешки Музичко движење од Јапонија, вториот познат бренд во светот. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Работејќи околу 2 до 3 минути по наборот на 4 рунди низ клучот. Тоа е чиста музичка кутија. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Акрилична чиста музичка кутија со музичко движење „Санкио“. Бренд Санкио Голден 18 белешки Музичко движење од Јапонија, вториот познат бренд во светот. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Работејќи околу 2 до 3 минути по наборот на 4 рунди низ клучот. Тоа е чиста музичка кутија. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. 1. Музичката кутија е изработена од акрилик. Тоа е јасна музичка кутија. 2. Тоа е со музичко движење со ветер од 18 белешки, движењето го прави Санкио од Јапонија со позлатена боја, втор познат снабдувач на музичко движење во светот. 3. Секоја музичка кутија игра само една мелодија, и ќе игра околу 15 до 20 секунди од делот од мелодијата што ќе ја изберете. 4. Willе работи околу 2 до 3 минути по намотувањето на 4 рунди низ клучот. 5. Нето тежината на музичката кутија е околу 105 грама (3,70 мл). 6. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Големина на музичка кутија : должина 6,20 см (2,44 во) ширина 5,20 см (2,05 ин) висина 3,80 см (1,50 во).

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи