.

.

New
Феникс Предизвик Монети МОРНАРИЦА АМДО Монета ЦВВ - 17 Распоредување КАГМО Монета

Феникс Предизвик Монети МОРНАРИЦА АМДО Монета ЦВВ - 17 Распоредување КАГМО Монета

DEN 729.60

Износот
Залиха

Прилагодено Предизвик Монета. МОРНАРИЦА АМДО ЦВВ - 17 кагмо клуч Во облик На Монета Прекрасна уникатно обликувана командантска монета направена за воините НА ЦВВ-17 за време на едно од нивните најнови крстарења. Оваа автентична монета нема да разочара, мора да се види дека ќе биде ценета! МОРНАРИЦА АМДО монета CVW - 17 Распоредување CAGMO Монета МОРНАРИЦА AMDO монета CVW - 17 Распоредување CAGMO Монета назад.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи