.

.

New
Рекомбинантен хомеобокс на Глувчето протеин ТГИФ1

Рекомбинантен хомеобокс на Глувчето протеин ТГИФ1

DEN 3.00

Износот
Залиха

Гененаме : Тгиф1; Тгиф; АА959811; АИ462167. Синиме : хомеобокс протеин ТГИФ1 изоформ ц; хомеобокс протеин ТГИФ1; хомеобокс протеин ТГИФ1. Приказна семејство хомеобокс; тг интеракција фактор 1; 5' - ТГ-3' - интеракција фактор 1. Тгфб-индуциран фактор хомеобокс 1. Видови : Мускул мускул (Глушец); *Тампон За Складирање : тампон базиран На Трис, 50% глицерол. Секпос : 1-272. Складирање : Чувајте на -20 Степен Ц, за продолжено складирање, зачувајте на -20 степен Ц или -80 Степен Ц. СЛОБОДЕН-8 GB-USBDrive за оваа ставка. Предметот е за употреба во истражување. НЕ за дијагностичка / терапевтска постапка. * Извор : Е Коли или Квасец Или Бакуловирус Или Клетка На Цицачи; *Чистота : >90%; *Информации За Ознаката : Неговите обележани; *Забелешки : Не се препорачува Повторено замрзнување и одмрзнување. Чувајте работни аликвоти на 4 степени Целзиусови до една недела.*Seq : MKKKGLVAA SGSDSEDES MDSPLDLSSS AASGRRRRG NLPKESVQIL RDWLYEHRYN AYPSEQEKAL LSQTHLSTL QVCNWFINAR RRLLPDMLRK DGKDPNQFTI SRRGAKISEA SSIEAAMGIK NFMPTLEESP fhscvvgpnp TLGRPVSPKP PSPGSILARP SVICHTTVTA LKDGPFSLCQ PIGVGQSTDV PQIAPSNFTD TSLVYPEDTC KSGPPPPPPPPTPPPTP PDLNQDFSGF QLVDVALKR AAEMELQAKL TA; *ПРИСТАПУВАЊЕ# : np_001157546.1; NM_001164074.1; P70284.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи