.

.

New
Вертикален раб 9030 30 копче Дигитален телефон

Вертикален раб 9030 30 копче Дигитален телефон

DEN 2.00

Износот
Залиха

Вертикални комуникации. Edge 9030. Вертикални комуникации. Edge 9030. "Вертикална комуникација Edge 9030 (VU -9030-00) 30 Копче Дигитален телефон со позадинско осветлување, целосен дуплекс звучник и HD глас (широк опсег аудио) технологија - 3 линии од 24 приказ на знаци со бело LED осветлување - 30 програмибилни клучеви Со црвени, зелени и килибарни статусни светла - 7 фиксни клучеви со карактеристики со етикети со икони - 3 чувствителни меки копчиња за контекст - ламба за чекање за пораки - база со двојна позиција - HD глас (широк опсег Аудио) технологија - целосен дуплекс звучник - Интегриран wallиден монтажа - RJ9 (RJ9 (RJ9 ( 4 P4 C) Слушалници за слушалки-****** )-Систем за хостирање на вертикални IPECs Cloud-****** -00)-Самит за вертикални комуникации-IP 80 Expansion KSU (VS-5002-00)-Самит за вертикални комуникации-IP 80 4 CO линија од 8 картичка за проширување на дигитална станица (VS-5032-48) -Преку процесор за вертикални комуникации-IP 800 (VS-5530-08)-Самит за вертикални комуникации Самит-IP 800 Дигитална станица картичка (VS-5532-12, VS-5532-24)-Вертикални комуникации MBX-IP Дигитални картички за дигитални станици (4532-12, 4532-24) Вертикални комуникациски бранови-IP 2500 картички за дигитална станица ( VW-12 DS2-M, VW-24 DS2-M, VS-48 DS2-C)-Вертикални картички за дигитални станици за комуникација (VW5-12 DS2-M, VW5-24 DS2-M Вертикални комуникации IPECS IPECS Облак хостиран сервис Дигитален телефонски интерфејс модул (VUCP-DTIM8, VUCP-24 DTIM ) - ******

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи