.

.

New
Eduex427 1:48 Eduard Mask - додаток за комплет за натрапници A -6A натрапник

Eduex427 1:48 Eduard Mask - додаток за комплет за натрапници A -6A натрапник

DEN 1051.20

Износот
Залиха

Ова е маска за боја, поставена за употреба со комплет за пластичен модел (неизграден / необоен) - не играчка. Потребно е склопување и сликарство (лепак и боја). Оваа ставка е за употреба со комплетот за модели наведен во насловот кој не е вклучен (продаден одделно).

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи