.

.

New
Кенид ГРВ8-10 Нови 36мм Ширина 3 Фаза Напон Мониторинг Реле со Ресетирање време 0.1 С-10с Реле Контрола Напон 220В

Кенид ГРВ8-10 Нови 36мм Ширина 3 Фаза Напон Мониторинг Реле со Ресетирање време 0.1 С-10с Реле Контрола Напон 220В

DEN 0.33

Износот
Залиха

Функција GRV8-10 : Пренапон 2% -20%, Поднапон -20% -2%, Асиметрија 5% -15%, време на Одложување 0,1 s-10s, Фазна Секвенца, Неуспех На Фаза, Време на Ресетирање 0,1 s-10s GRV8-10 M460 : 8 A, 2 SPDT, 3fase 3 Wire=M460 Опсег На Напон : 220 V-230 V-240 V-380v-400v-415v-440v-460vac(P-P) Grv8-10 M265 : 8a, 2spdt, 3fase 4wire=M265 Опсег На Напон : 127 V-132v-138v-220v-230 V-240 V-254v-265vac(P-n)ОПШТИ АПЛИКАЦИИ-КОНТРОЛА ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ДВИЖЕЊЕ ОПРЕМА(ОПРЕМА ЗА ЛОКАЦИЈА,Земјоделска Опрема,Камиони Во Фрижидер).- Контрола за заштита на лица и опрема од последиците од обратно работење.- Нормално/итно префрлување на напојување.- Заштита од ризик од возење оптоварување (фаза неуспех).Карактеристики на функцијата-Го Контролира сопствениот напон на напојување (Вистинско мерење НА РМС).- Поставете 8-ниво номинален работен напон преку копче.-2 Ц/О излез 8А .- Опсег на фреквенција на мерење : 45 Hz-65 Hz.- Точност на мерењето на напонот

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи