.

.

New
LEUCHTTURM1917 363523 Неделен Календар &засилувач; Лаптоп 2022 Тврд Повез Медиум, 12 Месеци, Порт Црвена, германска Верзија

LEUCHTTURM1917 363523 Неделен Календар &засилувач; Лаптоп 2022 Тврд Повез Медиум, 12 Месеци, Порт Црвена, германска Верзија

DEN 2.33

Износот
Залиха

Неделен календар и тетратка, среден (А5) со тврд капак, германски јазик. Со 3-годишен преглед (2021, 2022, 2023), проектен план, некои отстранливи листови за белешки во задниот дел на календарот, фази на месечината. Лево, неделата е поделена на кутии, а десно има обложена страница за белешки, целосно на германски јазик. 80 g/m2 хартија без киселина, висока компатибилност со мастило. Со еластичен прицврстувач и 2 обележувачи, преклопен џеб во капакот и насловот и етикетите на ' рбетот за етикетирање и архивирање. Димензии : 145 х 210 мм. Неделен календар и тетратка, среден (А5) со тврд капак, германски јазик. Со 3-годишен преглед (2021, 2022, 2023), проектен план, некои отстранливи листови за белешки во задниот дел на календарот, фази на месечината. Лево, неделата е поделена на кутии, а десно има обложена страница за белешки, целосно на германски јазик. 80 g/m2 хартија без киселина, висока компатибилност со мастило. Со еластичен прицврстувач и 2 обележувачи, преклопен џеб во капакот и насловот и етикетите на ' рбетот за етикетирање и архивирање. Димензии : 145 х 210 мм. една страница лево со целата календарска недела и обложена тетратка на десната страна. 3-годишен преглед (2021 2022, 2023), фази на месечината, меѓународни празници, план за табеларен проект, отстранливи листови за белешки, преклопен џеб во корица, 2 обележувачи, етикети за наслов и ' рбет за етикетирање и архивирање, дополнителна брошура за родендени и адреси, димензии : 145 х 210 мм.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи