.

.

New
HDD За Blue 4TB 2.5 SATA 128MB 5400RPM За Внатрешен Хард Диск за Мал КОМПЈУТЕР  Хард Диск ЗА WD40NPZZ

HDD За Blue 4TB 2.5 SATA 128MB 5400RPM За Внатрешен Хард Диск за Мал КОМПЈУТЕР  Хард Диск ЗА WD40NPZZ

DEN 7260.96

Износот
Залиха

HDD За Blue 4 TB 2.5 " SATA 128 MB 5400 RPM За Внатрешен Хард Диск За Мал Компјутер Хард Диск ЗА WD40 NPZZ. HDD За Blue 4 TB 2.5 " SATA 128 MB 5400 RPM За Внатрешен Хард Диск За Мал Компјутер Хард Диск ЗА WD40 NPZZ.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи