.

.

New
Caplugs 99191407 Пластично залепено капаче и приклучок со широка густа прирабница WW-44, PE-LD, CAP OD 2.568 Plug ID 2.759, жолто

Caplugs 99191407 Пластично залепено капаче и приклучок со широка густа прирабница WW-44, PE-LD, CAP OD 2.568 Plug ID 2.759,

DEN 1646.08

Износот
Залиха

Дизајнирано да се користи како капа или приклучок и може да се користи во многу апликации. Засилениот дизајн обезбедува опсег за деловите да се вклопат во компонентите, широката и густа прирабница за дополнителна заштита и спречува да се наметне кога се користи како приклучок. Прирабница за лесна инсталација и отстранување. Може да се користи за Mil Stud, SAE-тип хидраулични навојни или не навојни фитинзи. Економски цени. Дизајнирано да се користи како капа или приклучок и може да се користи во многу апликации. Засилениот дизајн обезбедува опсег за деловите да се вклопат во компонентите, широката и густа прирабница за дополнителна заштита и спречува да се наметне кога се користи како приклучок. Прирабница за лесна инсталација и отстранување. Може да се користи за Mil Stud, SAE-тип хидраулични навојни или не навојни фитинзи. Економски цени. Заштитени капачиња и приклучоци на WW серии лесно можат да се користат како капа или приклучок во зависност од апликацијата. Широките, дебели прирабници спречуваат непотребна сила во отвор кога се користи како приклучок.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи