.

.

New
Направено во САД - 90 брои пластични пластични навојни вагинални апликатори: хигиенски запечатени за вашата безбедност. Мерења на дозирање на секој апликатор.

Направено во САД - 90 брои пластични пластични навојни вагинални апликатори: хигиенски запечатени за вашата безбедност. Мерења

DEN 944.00

Износот
Залиха

НАПРАВЕНО ВО САД. Произведен во објект регистриран на ФДА. Апликатор за единечна употреба- Хигиенски запечатен индивидуално за вашата безбедност. Врвот на навој- нашиот врв е компатибилен со Estrace, Premarin, Preseed, Estradiol и други вагинални креми. Измерено- лесно да се прочита дозирање од 0,5 грама до 4 грама удобност. Направено во САД произведен во објект за единечна употреба на FDA, единечна употреба- хигиенски запечатен индивидуално за вашиот безбедносен завртка за навој- нашиот врв е компатибилен со Estrace, Premarin, Preseed, Estradiol и други вагинални креми измерени- лесен за читање дозирање од 0,5 грама до 4 грама врвот за удобност.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи