.

.

New
Замена на 3 -пакувања за батерии за Holmes HM7305 Huridifier Filter - Компатибилен со филтерот Holmes HWF100 Humidifier

Замена на 3 -пакувања за батерии за Holmes HM7305 Huridifier Filter - Компатибилен со филтерот Holmes HWF100 Humidifier

DEN 0.33

Износот
Залиха

Заменски Holmes HM7305 Huridifier Filter; Количина, 3. го заменува филтерот за овлажнител Holmes HWF100. Стапици во вода нечистотии и растворени цврсти материи пред да станат воздушни. За најдобри резултати, променете го филтерот за воздух барем еднаш во сезона или почесто во зависност од квалитетот и употребата на воздухот. Од суштинско значење за страдаат од алергија. Забележете : Ова е дел за замена на брендот Upstart Components, а не OEM производ. Овој производ не е поврзан со какви било OEM брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Секоја гаранции за овој производ се нудат само од компоненти на Upstart. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Декларираните карактеристики

Ново

Поврзани производи